Tentfeest Iduna KPJ De Meern op 16 april 2016!

Tentfeest

Tentfeest Iduna KPJ De Meern op 16 april 2016!

Op 16 april 2016 is het eindelijk weer zover, het tentfeest van Iduna KPJ De Meern!

Een feest waar veel mensen maanden van tevoren naar uit kijken, een feest waarvan de gezelligheid onbeschrijfbaar is, een feest waar veel dansjes gedaan worden en een feest waar veel mensen proosten op hun vriendschappen! Dat is de definitie van het tentfeest van KPJ De Meern!

Dit jaar bestaat de vereniging Iduna KPJ De Meern 50 jaar. Een reden om groots uit te pakken dus!

 

De avond zal spetterend geopend gaan worden door DJ Ferry G. Van kinds af aan is DJ Ferry G (1983) bezig met muziek. Al toen hij een jaar of zes was, zat hij met een koptelefoon op mee te schreeuwen met ‘Shout’ van Tears For Fears. Na het zien van een “echte” drive-in show op de middelbare school dacht Ferry dat wil ik ook. Na thuis veel oefenen kon Ferry “mixen” met 2 standaard cd-spelers en een simpele mixer. Hij mocht gaan draaien bij de locale soos, waar hij begon met tiener en jongeren disco avonden.

Niet lang daarna leerde hij met vinyl draaien. Hij deed mee aan een aantal dj contests waarin hij zich steeds weer wist te onderscheiden. Daarna heeft Ferry bijna het hele landferryg gezien, van Roermond tot Groningen, van Arnhem tot aan de Noordzee stranden en hij heeft met veel bekende DJ’s op de line-up gestaan.

Vooral zijn connectie met het publiek, en het precies weten wanneer welke plaat gedraaid moet worden, wordt door steeds meer mensen als Ferry’s sterkste punt gezien. Sinds enige tijd produceert Ferry ook zijn eigen (dance) muziek in zijn thuis studio. Zijn remix voor “the Wanted – Glad You Came” is o.a. bij de Powermix op radio 538 gedraaid. Ook produceert Ferry voor andere artiesten en onder andere namen. Ferry is allround specialist, hij mixt alle muziekstijlen en tempo’s kriskras door elkaar, maar vooral met zijn housemuziek krijgt hij de tent op zijn kop!

 

Later op de avond zal er een optreden van Het Feestteam gehouden gaan worden! Het Feestteam is een Nederlands zangduo, gespecialiseerd in feestmuziek. Het Feestteam valt in het genre après-ski- en carnavalsmuziek. Het betreft met name Nederlandstalige covers, die worden voorzien van een stevige beat.

Het Feestteam heeft onder andere opgetreden op het Museumplein tijdens Koninginnedag, in de Kuip, de Arena en Ahoy Rotterdam. Meerdere keren is het Feestteam uitgeroepen tot de Beste Feestact van Nederland.20160226 hetfeestteam

Met een ‘polonaise’-versie van ” ik neem je mee” van zanger Gers Pardoel scoorden ze in 2012 een nummer 1-hit in de Radio NL top 30 die 5 weken op nummer 1 bleef staan. De single scoorde ook een top 10-notering in de mega top 40; de single vertoefte 3 weken op nummer 7. Voor het EK werd dezelfde single voorzien van een nieuwe tekst: “hij gaat weer mee”. Met deze single stond het Feestteam in de finale van de Radio 538 EK-singleverkiezing en werd tweede.

 

Het gaat dus gegarandeerd een te gek, spetterend, feestelijk en gezellig tentfeest worden!

Noteer 16 april 2016 in je agenda. We zien je graag vanaf 21.30 uur aan de Meerndijk 61 in De Meern. Kom op tijd en vergeet je legitimatiebewijs niet (18+)!

Kijk snel bij foto’s, daar vindt je een link naar de meest recente tentfeestfoto’s en de jaren daarvoor.