Kleintje Carnaval De Meern – 17 januari

Kleintje carnaval De Meern 17 januari 2015De Meern – Elk jaar is carnaval weer een groot en onvergetelijk feest onder de rivieren. Maar ook hier in de omgeving wordt aandacht besteedt aan carnaval met diverse carnavalsoptochten. Vriendengroepen, collega’s, (basis)scholen, sportgroepen en verenigingen bouwen de mooiste praalwagens. Dit feest willen wij, Iduna KPJ De Meern, nu ook graag vieren in ons mooie De Meern.

Kleintje carnaval
Op 17 januari bundelen wij onze krachten en organiseren wij een Kleintje Carnaval in samenwerking met muziekpodium Azotod! Het feest is geschikt voor iedereen die maar niet genoeg krijgt van carnaval vieren en al vroeg in de stemming wil komen. Dus pak je gekste / leukste / idiootste pak maar weer uit de kast en kom op 17 januari naar de Azotod in De Meern.

Kaarten kosten in voorverkoop €10 en zijn te verkrijgen op www.azotod.nl. Kaarten aan de deur zijn €15.

De minimale leeftijd is 16 jaar. Alcohol vanaf 18 jaar. Legitimatie verplicht. Aanvang 21.00 uur.

Iduna KPJ De Meern
Iduna KPJ De Meern is een vereniging voor jongeren van 16 tot 30 jaar met ongeveer 75 leden uit Zuid-west Utrecht. Door flink samen te werken kunnen wij het hele jaar door verschillende activiteiten organiseren. Denk daarbij aan een jaarlijks weekend weg, sportactiviteiten of het bouwen van de carnavalswagen. Maar ook ons jaarlijkse schuurfeest en tentfeest in De Meern (18 april 2015) zijn belangrijke activiteiten. Meer informatie of lid worden? Mail naar bestuur@kpjdemeern.nl.