Schuurfeestcommissie

Wij zijn een groep gezellige kpj’ers die samen deel uit maken van de Schuurfeestcommisie. In de afgelopen jaren is de samenstelling van de groep nog wel eens veranderd. Maar nu bestaat de commissie uit Rosalie(de voorzitter), Annemiek, Bart, Collin en Danny. Samen zorgen wij er voor dat er ieder jaar weer een schuurfeest georganiseerd wordt. Hier komt echter nog wel het een en ander bij kijken.

Om een schuurfeest te organiseren moet er veel geregeld worden, zoals onder andere een drankvergunning (want wat moeten we met een feest zonder bier ;)), de drank zelf natuurlijk, de DJ, de garderobe, security, een snackkar, EHBO en nog veel meer. Daarnaast moet het feest ook nog bij iedereen onder de aandacht gebracht worden, om een volle schuur te krijgen. Tenslotte de aankleding van het feest ook belangrijk. Er moeten shirtjes besteld worden voor alle kpj-leden die komen helpen.

Eens in de zoveel weken komt de Schuurfeestcommissie bijeen om te vergaderen en nieuwe ideeën op te doen. Gelukkig is het naast het serieuze werk ook wel heel erg gezellig.

Groetjes,

De Schuurfeestcommissie