Ledenweekendcommissie

Elk jaar gaan we met de vereniging een weekend weg met de leden.
Op vrijdagavond vertrekken alle busjes richting een nog onbekende locatie en op zondagavond is iedereen moe maar voldaan weer thuis.

ledenweekend_klein

Waar gaan we heen? Wat gaan we doen? Waar gaan we stappen? Dat zijn steeds vragen die je naar je hoofd geslingerd krijgt als je in de ledenweekendcommissie zit. En ook alleen jij als commissie weet deze antwoorden. Het is de truc om niet bekend te maken aan de rest van de leden, maar ze om de tuin te leiden. Sommige leden proberen je dan maar vol te gieten met bier zo dat je wat gaat zeggen, helaas lukt dit meestal niet.Tot dat je denkt, nu is het de tijd om ze op het verkeerde been te zetten. Je doet of je het per ongeluk verteld heb, maar onder tussen heb je heel iets anders gezegd. Dan voelen de mensen die het denken te weten zich bijzonder omdat ze denken het geheim te weten. En proberen ze andere leden jaloers te maken dat zij het wel weten, maar onder tussen weten ze helemaal iets. Vlak voor het weekend hoor je het steeds weer terug komen wat jij hebt gezegd. Iedereen is er van overtuigt dat ze de kant op gaan welke er gezegd is, maar dan in de auto rij je een andere kant op dan de rest van je busje dacht. Dan beseft iedereen dat ze er naast zaten en niemand weet dan waar we heen gaan.

En dat is zo leuk aan deze commissie. Locatie en activiteiten blijven geheim tot het laatste moment. De commissie bereid dit allemaal in het geheim voor.