Commissies

Binnen KPJ Iduna De Meern zijn diverse commissies actief. Hier zetten leden zich in voor iets wat zij leuk vinden. Hieronder zijn de grootste commissies beschreven.

Carnavalscomissie
Deze commissie is o.a. verantwoordelijk voor de vergunningen, de planning en sturing van leden rond de bouw en het inschrijven voor de verschillende carnavalsoptochten.

Crevocommissie
De crevocommissie is terug van weggeweest. De meiden van deze commissie voorzien de tent- en schuurfeesten en carnavalswagen van extra creatieve inspiratie.

Ledenweekendcommissie
De ledenweekendcommissie organiseert jaarlijks een super gezellig weekend voor leden. Vrijdag worden de leden thuis opgehaald waarbij de bestemming nog onbekend is. Op zondag zijn alle leden moe maar voldaan helemaal vol van het afgelopen weekend weer thuis afgeleverd.

Schuurfeestcommissie
De schuurfeestcommissie is de commissie die, zoals de naam doet vermoeden, alles regelt rondom het schuurfeest in oktober.

Tentfeestcommissie
Naast het schuurfeest hebben we in het voorjaar hét tentfeest van het jaar. Deze commissie is al vanaf september in de weer om dit feestje tot een goed einde te brengen.

Koldercommissie
De koldercommissie maakt elke maand de Kolder, het clubblad van de KPJ. Sinds 2012 wordt de papieren Kolder afgewisseld door een digitale nieuwsbrief. De Kolder/nieuwsbrief staat vol met het laatste nieuws, de interne roddels, komende feestjes en verslagen van activiteiten.