Tentfeest

Spring Break Tentfeest De Meern – 21 april 2018!

Een feest waar veel mensen maanden van tevoren naar uit kijken, een feest waarvan de gezelligheid onbeschrijfbaar is, een feest waar veel dansjes gedaan worden en een feest waar veel mensen proosten op hun vriendschappen! Dat is de definitie van het tentfeest van KPJ De Meern!

Op 21 april 2018 zal de tent weer staan, is de tap aangesloten en zal er een te gekke band en DJ zijn om onze bezoekers te vermaken!

Volop feest en foute hits van niemand minder dan Feest DJ Maarten!
Feest DJ Maarten is een van de beste Nederlandse entertainers. Deze knotsgekke DJ schuwt geen enkel middel om de tent op zijn kop te zetten.

Tijdens een show draait Maarten niet alleen plaatjes maar zingt hij ook de sterren van de hemel. Maffe verkleedpartijen, gekke attributen, foute videoclips in combinatie met de geniale vondsten van Maarten zorgen ervoor dat u het niet droog weet te houden. Een kolderieke show waar de vonken van afspatten.

Coverband Super Sundays!

Zes ervaren muzikanten met één gemeenschappelijk doel: de tent op z’n kop zet

ten! Dit gaat gepaard met een enorme dosis energie en enthousiasme waardoor je niet stil kunt blijven staan!

Super Sundays speelt de grootste hits van grofweg de jaren 90 tot nu. Daarnaast komen alle bekende dance-classics en evergreens in hoog tempo voorbij.

Het gaat dus gegarandeerd een te gek, spetterend, feestelijk en gezellig tentfeest worden met Feest DJ Maarten en coverband Super Sundays!

Noteer 21 april 2018 in je agenda. We zien je graag vanaf 21.00 uur aan de Meerndijk 61 in De Meern. Kom op tijd en vergeet je legitimatiebewijs niet (16+)!

Entree:
€ 5,- vóór 22.00 uur
€ 10,- ná 22.00 uur

Kijk snel bij foto’s, daar vindt je een link naar de meest recente tentfeestfoto’s en de jaren daarvoor.