Mannen / vrouwen dag

Mannen/Vrouwen dag:

Één van de mooiste activiteiten die we jaarlijks organiseren is de mannen-vrouwendag. Het concept is vrij simpel; de mannen en vrouwen gaan apart van elkaar iets doen. Aan het einde van de dag komen de twee groepen samen om onder het genot van een hapje en een drankje de dag door te nemen.  De clue zit hem er in dat de activiteiten voor de dames door twee heren worden georganiseerd en uiteraard de activiteiten voor de heren door twee dames.

De opzet van deze activiteit geeft al veel lol voor de mensen welke hem mogen organiseren. Daarna is het uiteraard het leukste om mee te gaan.

In voorgaande jaren hebben we al een aantal leuke activiteiten gedaan:

De dames zijn door de grachten van Utrecht gevaren met een Silent Disco. Daarna zijn ze  door gegaan met een cursus paaldansen.

cimg1273

cimg1311

 

 

 

 

 

 

 

De heren begonnen in het mooie Brabant met een cursus Klompenschilderen.

Daarna is de hele groep doorgegaan naar Den Bosch om de stad te verkennen per step.

cimg1325

dsc00057

 

Uiteindelijk heeft de hele groep in Utrecht genoten van de gourmet. Alle verhalen werden uitgewisseld onder het genot van een drankje.

Een volgende editie stond voor beide groepen in het kader van een puzzeltocht waarbij in

verschillende busjes opdrachten moesten worden uitgevoerd door de beide groepen. Om überhaupt de juiste route te kunnen vinden is het maken van de opdrachten al cruciaal. De opdrachten konden van alles inhouden, waarbij de verschillende foto’s al voor voldoende inzicht zorgen.

Uiteindelijk werd er gegeten in Houten waarbij de commissie gezorgd had voor een leuk

verrassingsmenu. Wederom werd er onder het genot van een hapje en een drankje geëvalueerd hoe de opdrachten verlopen zijn.

Zoals je kunt zien is dit één van de leukste activiteiten van het jaar, vooral omdat de mensen met wie je op stap bent totaal geen idee hebben wat de bedoeling is.

Wil je volgende keer ook mee? Houd de aankondigingen op de website, mail of Kolder in de gaten!

Wil je deze activiteit zelf een keer organiseren meld je dan vooral aan bij één van de bestuursleden!