Activiteiten

2013-06-30 16.27.57De KPJ staat voor gezelligheid, en hier horen leuke en gezellige activiteiten bij.

Naast de hoofdactiviteiten als het schuurfeest, tentfeest en ledenweekend, wordt er een hoop georganiseerd door en voor leden.

Een andere grote activiteiten binnen de KPJ is carnaval. Tijdens dit weekend geniet iedereen volledig. En niet alleen van het weekend, maar vooral door het harde werk dat de leden aan de wagen en de kostuums hebben gehad. Met ons pronkstuk in de optochten van Harmelen en Montfoort, dat is waar we het voor doen.

Na carnaval begint langzaam aan het tentfeestseizoen. Ons eigen tentfeest is meestal eind april/begin mei. Maar hiervoor en hierna zitten nog een hoop andere mooie feestjes van omliggende KPJ’s.

Eind juni ronden we het seizoen af met de leden tijdens de seizoenssluiting. Een gezellige dag die vaak afgesloten wordt met een BBQ.

In de zomer komen nog verschillende tentfeesten voorbij.F2135

Na de zomer wordt het seizoen weer traditioneel geopend tijdens de seizoensopening. Wederom een leuke activiteit waarbij de leden elkaar weer ontmoeten.

De volgende grote activiteit is het ledenweekend. Dit weekend staat in het teken van waardering van de leden en veel gezelligheid.

Ondertussen is de voorbereiding voor het schuurfeest in volle gang. Dit feest in oktober trekt honderden feestvierders uit de omgeving.

In november is ook mannen / vrouwendag weer in het leven geroepen. Deze activiteit heeft een hoop weg van een vrijgezellenfeest. Echt een grote aanrader om mee te maken!

In december staan de feestdagen alweer voor de deur. Wij vieren sinterklaas en kerstmis gewoon tegelijk tijdens Sinterkerst! Bekijk het resultaat van de laatste versie hier.

Het nieuwe jaar luiden we gezamenlijk in tijdens de nieuwjaarsborrel. Hier proosten we op een heel fijn nieuw KPJ jaar.